Sve kategorije
EN

Početna>Vijesti> Detalji vijesti

Poslovna konferencija marihuane i Expo Vegas

2021-07-14 Pogodaka: 57

Osnovano 2006. godine, Nantong Sanjing Chemglass Co., Ltd. je proizvođač i trgovac specijaliziran za istraživanje, razvoj i proizvodnju kemijskih staklenih instrumenata. Glavni proizvodi uključuju stakleni reaktor, isparivač obrisanog filma, rotacijski isparivač, uređaj za molekularnu destilaciju kratkog puta i staklenu kemijsku cijev.

Nalazimo se u gradu Nantong, sa prikladnim pristupom prijevozu. 2 sata vožnje od Šangaja. Svi naši proizvodi u skladu su s međunarodnim standardima kvalitete i iznimno su cijenjeni na raznim tržištima širom svijeta.

Pokrivajući površinu od XNUMX kvadratnih metara, sada imamo preko tristo zaposlenih, hvalimo se godišnjom prodajom koja premašuje dvadeset miliona američkih dolara i trenutno izvozi pedeset pet posto naše proizvodnje širom svijeta.

Naši dobro opremljeni objekti i izvrsna kontrola kvalitete u svim fazama proizvodnje omogućuju nam jamčenje potpunog zadovoljstva kupaca. Osim toga, dobili smo certifikate ISO 9 0 0 1, CE i B V.

Kao rezultat naših visokokvalitetnih proizvoda i izvanredne korisničke usluge stekli smo globalnu prodajnu mrežu koja je dosegla Ameriku, Meksiko, Indiju, Tursku, Njemačku i Norvešku.

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda ili želite razgovarati o prilagođenoj narudžbi, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo u bliskoj budućnosti uspostaviti uspješan poslovni odnos sa novim klijentima širom svijeta.